Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Hodnocení odrůd rajčat se zaměřením na technologické vlastnosti
Badinková, Lenka
Diplomová práce na téma "Hodnocení odrůd rajčat se zaměřením na technologické vlastnosti" obsahuje v literární části popis původu a botanickou charakteristiku rajčete, vliv konzumace rajčat a výrobků z nich na zdraví člověka, látkové složení rajčat. Dále se zabývá technologií pěstování rajčat, sklizní a skladováním rajčat a byla prostudována literatura týkající se mechanických vlastností rajčat a možností jejich zpracování. V experimentální části byly vyhodnoceny odrůdy rajčat vhodné ke konzervárenskému zpracování, byl vyhodnocen průběh dozrávání plodů a kvalita plodů (zdravotní stav, náchylnost k práskání, hmotnostní a rozměrové parametry, pevnost plodů, barevnost, obsah rozpustné sušiny, obsah titračních kyselin, vitamín C a množství odpadu).

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.