Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Použití biopaliv v letecké dopravě
Adámek, Petr ; Šplíchal, Miroslav (oponent) ; Nastálek, Ondřej (vedoucí práce)
Bakalářská práce obsahuje přehled předpisů a nařízení v oblasti alternativních paliv – biopaliv a časové zmapování jejich vývoje. Základní rozdělení alternativních paliv a zaměření se na biopaliva a jejich základní rozdělení a popis technologie výroby, výhod či nevýhod vůči konvenčním palivům a zhodnocení připravenosti pro současné a budoucí použití v civilním letectví.
Pracovní poměr - vznik a skončení pracovního poměru
Karasová, Barbora ; Hájková, Jiřina (oponent) ; Musilová, Helena (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá především vznikem a skončením pracovního práva dle české právní úpravy. Zabývá se také porovnáním české právní úpravy s německou a bulharskou právní úpravou a poukazuje na vzájemné odlišnosti. Nasťiňuje problémy a nedostatky, které jsou v pracovněprávních vztazích v rámci vybraných státu Evropské unie.
Pracovní poměr - vznik a skončení pracovního poměru
Karasová, Barbora ; Hájková, Jiřina (oponent) ; Musilová, Helena (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá především vznikem a skončením pracovního práva dle české právní úpravy. Zabývá se také porovnáním české právní úpravy s německou a bulharskou právní úpravou a poukazuje na vzájemné odlišnosti. Nasťiňuje problémy a nedostatky, které jsou v pracovněprávních vztazích v rámci vybraných státu Evropské unie.
Použití biopaliv v letecké dopravě
Adámek, Petr ; Šplíchal, Miroslav (oponent) ; Nastálek, Ondřej (vedoucí práce)
Bakalářská práce obsahuje přehled předpisů a nařízení v oblasti alternativních paliv – biopaliv a časové zmapování jejich vývoje. Základní rozdělení alternativních paliv a zaměření se na biopaliva a jejich základní rozdělení a popis technologie výroby, výhod či nevýhod vůči konvenčním palivům a zhodnocení připravenosti pro současné a budoucí použití v civilním letectví.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.