Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Návrh posklizňové linky
Minařík, Jiří
Zrniny jsou důležitým prvkem ve výživě člověka a zvířat. Zrno je pěstováno v sezónách. Je důležité vytvářet zásoby adekvátní ke spotřebě v průběhu roku. Tyto zásoby jsou před uskladněním posklizňově upravovány. Do posklizňové úpravy řadíme příjem zrna, čištění zrna, sušení zrna a skladování zrna za příznivých podmínek. Kvalita produktu je důležitá z hlediska tržní hodnoty. Práce popisuje nejpoužívanější technologie posklizňového zpracování v České republice a vysvětluje požadavky na kvalitu zrna dle norem. Parametry vybrané posklizňové linky a návrhy na vylepšení jsou vysvětleny v praktické části bakalářské práce. Na konci je ekonomické, technické a investiční hodnocení návrhů.
Návrh posklizňové linky
Minařík, Jiří
Zrniny jsou důležitým prvkem ve výživě člověka a zvířat. Zrno je pěstováno v sezónách. Je důležité vytvářet zásoby adekvátní ke spotřebě v průběhu roku. Tyto zásoby jsou před uskladněním posklizňově upravovány. Do posklizňové úpravy řadíme příjem zrna, čištění zrna, sušení zrna a skladování zrna za příznivých podmínek. Kvalita produktu je důležitá z hlediska tržní hodnoty. Práce popisuje nejpoužívanější technologie posklizňového zpracování v České republice a vysvětluje požadavky na kvalitu zrna dle norem. Parametry vybrané posklizňové linky a návrhy na vylepšení jsou vysvětleny v praktické části bakalářské práce. Na konci je ekonomické, technické a investiční hodnocení návrhů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.