|
Projektové řízení procesu nabídky na automatizované řešení skladu ve výrobním podniku
Vrba, Vojtěch ; Tesař, Rostislav (oponent) ; Jurová, Marie (vedoucí práce)
Jelikož má příprava nabídky automatizovaného řešení skladu vymezené zdroje, časový termín a definovaný rozsah, lze její charakter vnímat jako projekt a průběh tedy efektivně řídit pravidly projektového managementu. Diplomová práce se v první části věnuje teoretickému základu dané problematiky, v druhé části řeší aktuální situaci v korporátním i lokálním prostředí vybrané společnosti a ve třetí rozebírá současný stav řízení daného typu projektů. Na základě detailního popisu procesu, následně identifikovaných problémů a zjištěných souvislostí za pomoci diagramu “rybí kost“ byly grafickým nástrojem analýzy silových polí stanoveny oblasti a konkrétní body pro zlepšení současného stavu. Tyto konkrétní návrhy pro zvýšení efektivity a snížení potřebného času byly představeny ve čtvrté části včetně návrhu pro sledování a monitorování klíčových ukazatelů výkonnosti a podmínek, které je nezbytné brát v potaz pro úspěšnou realizaci návrhů.
|
|
Vnitropodnikové směrnice v Potraviny Kohout
Volráb, Vít ; Ing. Lenka Kratochvilová. (oponent) ; Hanušová, Helena (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá problematikou vnitropodnikových směrnic ve společnosti Potraviny Kohout. V první části obecně charakterizuje vnitropodnikové směrnice a s nimi související pojmy. Druhá část analyzuje současný stav a stručně vystihuje podnik. V poslední, třetí, části aktualizuje stávající směrnice nebo navrhuje nové, které mohou napomoci lepšímu řízení a chodu podniku.
|
| |
|
Projektové řízení procesu nabídky na automatizované řešení skladu ve výrobním podniku
Vrba, Vojtěch ; Tesař, Rostislav (oponent) ; Jurová, Marie (vedoucí práce)
Jelikož má příprava nabídky automatizovaného řešení skladu vymezené zdroje, časový termín a definovaný rozsah, lze její charakter vnímat jako projekt a průběh tedy efektivně řídit pravidly projektového managementu. Diplomová práce se v první části věnuje teoretickému základu dané problematiky, v druhé části řeší aktuální situaci v korporátním i lokálním prostředí vybrané společnosti a ve třetí rozebírá současný stav řízení daného typu projektů. Na základě detailního popisu procesu, následně identifikovaných problémů a zjištěných souvislostí za pomoci diagramu “rybí kost“ byly grafickým nástrojem analýzy silových polí stanoveny oblasti a konkrétní body pro zlepšení současného stavu. Tyto konkrétní návrhy pro zvýšení efektivity a snížení potřebného času byly představeny ve čtvrté části včetně návrhu pro sledování a monitorování klíčových ukazatelů výkonnosti a podmínek, které je nezbytné brát v potaz pro úspěšnou realizaci návrhů.
|
|
Vnitropodnikové směrnice v Potraviny Kohout
Volráb, Vít ; Ing. Lenka Kratochvilová. (oponent) ; Hanušová, Helena (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá problematikou vnitropodnikových směrnic ve společnosti Potraviny Kohout. V první části obecně charakterizuje vnitropodnikové směrnice a s nimi související pojmy. Druhá část analyzuje současný stav a stručně vystihuje podnik. V poslední, třetí, části aktualizuje stávající směrnice nebo navrhuje nové, které mohou napomoci lepšímu řízení a chodu podniku.
|
| |