Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Racionalizace operativního plánování ve výrobě
Jansa, Slavomír ; Chladil, Josef (oponent) ; Osička, Karel (vedoucí práce)
Cílem této bakalářské práce je představit návrh úsporných opatření, která povedou ke snížení plýtvání v průmyslovém podniku v souladu s konceptem štíhlé výroby. V první části je zpracován přehled metodik lean production a jsou představeny nástroje ke zvýšení produktivity, efektivity a kvality výrobního procesu. Ve druhé části práce jsou prezentovány výsledky analýzy, a v souladu s teorií štíhlé výroby jsou učiněny návrhy na provedení úsporných opatření a snížení plýtvání.
Racionalizace operativního plánování ve výrobě
Jansa, Slavomír ; Chladil, Josef (oponent) ; Osička, Karel (vedoucí práce)
Cílem této bakalářské práce je představit návrh úsporných opatření, která povedou ke snížení plýtvání v průmyslovém podniku v souladu s konceptem štíhlé výroby. V první části je zpracován přehled metodik lean production a jsou představeny nástroje ke zvýšení produktivity, efektivity a kvality výrobního procesu. Ve druhé části práce jsou prezentovány výsledky analýzy, a v souladu s teorií štíhlé výroby jsou učiněny návrhy na provedení úsporných opatření a snížení plýtvání.
Studie návrhů na zlepšení výrobních procesů se zaměřením na štíhlé procesy včetně BOZP
Scheffcziková, Klára ; Ing. Jana Jochimová. (oponent) ; Jurová, Marie (vedoucí práce)
Bakalářská práce je zaměřena na studium návrhů na zlepšení výrobních procesů se zaměřením na štíhlé procesy včetně BOZP v daném podniku, který se zabývá výrobou produktů z oblasti technických textilií. V teoretické části jsou vymezeny pojmy z oblasti výrobních procesů, štíhlé výroby a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Na základě analýzy jsou zjištěny problémy výrobního procesu. Výsledkem této práce je optimalizace výrobního procesu a odstranění plýtvání zahrnující vliv na bezpečnost a ochranu zdraví při práci.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.