Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský záměr: zřízení výživové poradny pro veřejnost
Vahala, Zdeněk ; Hanušová, Helena (oponent) ; Šopíková, Jana (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu. Teoretická část je zaměřena na charakteristiku podniku a podnikání, dále požadavky a postup vypracování kvalitního podnikatelského plánu pro založení malého podniku. Praktická část je samotným vypracováním podnikatelského plánu pro nově vznikající společnost Elimit, která bude poskytovat komplexní nutriční poradenství v brněnském regionu.
Podnikatelský záměr: zřízení výživové poradny pro veřejnost
Vahala, Zdeněk ; Hanušová, Helena (oponent) ; Šopíková, Jana (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu. Teoretická část je zaměřena na charakteristiku podniku a podnikání, dále požadavky a postup vypracování kvalitního podnikatelského plánu pro založení malého podniku. Praktická část je samotným vypracováním podnikatelského plánu pro nově vznikající společnost Elimit, která bude poskytovat komplexní nutriční poradenství v brněnském regionu.
Informační systém pro výživovou poradnu
Švimberský, Jan ; Pavlíčková, Jarmila (vedoucí práce) ; Burgetová, Irena (oponent)
Cílem této práce je návrh a implementace webového informačního systému na zakázku pro výživovou poradnu. Tato práce je rozdělena do několika částí. První část se věnuje popisu a zhodnocení dostupných aplikací pro podporu výživových poraden s odůvodněním proč tyto aplikace poradně, pro kterou je systém vyvíjen, nevyhovují. Druhá část obsahuje analýzu a návrh vyvíjeného systému z hlediska vize, specifikace funkčních a nefunkčních požadavků, popisu případů užití, návrhu obrazovek a návrhu architektury pomocí konceptuálního datového schématu a schématu webových stránek. Tato část je psána dle upravené metodiky MMSP. Třetí část demonstruje implementaci systému ukázkami kódu v jazyce ASP.NET na třech vybraných webových stránkách. Stránky se zabývají obsluhou číselníků a vytvářením receptů. Přílohou práce je aktuální verze projektu vyvíjeného systému.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.