Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.02 vteřin. 
Studie nákupní funkce v obchodní společnosti
Žižka, Marek ; Tesař, Rostislav (oponent) ; Jurová, Marie (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá problematikou obchodní funkce podniku. Konkrétně je zaměřena nákupní funkci podniku, řízení zásob a segmentaci zákazníků. Práce obsahuje analýzu současného stavu podniku, ze kterých vychází návrhy změn pro zlepšení obchodní funkce podniku a spokojenosti zákazníků.
Návrh řízení nákupní funkce v obchodní organizaci ve vazbě na řízení zásob
Karamnova, Anna ; Tesař, Rostislav (oponent) ; Jurová, Marie (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou návrhu řízení nákupní funkce v obchodní organizaci ve vazbě na řízení zásob zkoumané společnosti. První část práce obsahuje analýzu současného stavu společnosti Eprin s.r.o. a jejích skladových zásob s teoretickými podklady pro analýzu. Druhá část obsahuje návrh zefektivnění nákupního procesu společnosti prostřednictvím optimalizaci řízení zásob.
Návrh řízení nákupní funkce v obchodní organizaci ve vazbě na řízení zásob
Karamnova, Anna ; Tesař, Rostislav (oponent) ; Jurová, Marie (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou návrhu řízení nákupní funkce v obchodní organizaci ve vazbě na řízení zásob zkoumané společnosti. První část práce obsahuje analýzu současného stavu společnosti Eprin s.r.o. a jejích skladových zásob s teoretickými podklady pro analýzu. Druhá část obsahuje návrh zefektivnění nákupního procesu společnosti prostřednictvím optimalizaci řízení zásob.
Studie nákupní funkce v obchodní společnosti
Žižka, Marek ; Tesař, Rostislav (oponent) ; Jurová, Marie (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá problematikou obchodní funkce podniku. Konkrétně je zaměřena nákupní funkci podniku, řízení zásob a segmentaci zákazníků. Práce obsahuje analýzu současného stavu podniku, ze kterých vychází návrhy změn pro zlepšení obchodní funkce podniku a spokojenosti zákazníků.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.