Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Mléčné kvašení červené řepy
Pavloušková, Eva
Tato bakalářská práce na téma "Mléčné kvašení červené řepy" byla zpracována na Zahradnické fakultě v Lednici v letech 2012 - 2014. Teoretická část práce zahrnuje charakteristiku červené řepy a mléčného kvašení. Praktická část práce je zaměřena na osm vytvořených nápojů s podíly šťávy kvašené červené řepy a dalších zeleninových a ovocných složek. U vytvořených kvašených a kombinovaných nápojů byla provedena analýza látkového složení podle rozpustné sušiny, titračních kyselin a obsahu chloridů a senzorické hodnocení. Na základě výsledků bylo zhodnoceno, že šťáva z mléčně kvašené červené řepy a její využití v nápojích je další vhodnou možností technologického zpracování červené řepy.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.