Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský plán – zprostředkování kuchařských kurzů
Marková, Kristýna ; Hartman, Ladislav (vedoucí práce) ; Gazdík, Martin (oponent)
Podnikatelský plán je důležitým dokumentem, který napomáhá každé začínající společnosti v rozhodnutí, zda daný podnikatelský záměr zrealizovat. Cílem této diplomové práce je kompletní podnikatelský plán a zhodnocení životaschopnosti nového podnikatelského záměru CookForMe, za kterým se skrývá koncept zprostředkování kuchařských kurzů v domácnostech. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části je popsána struktura podnikatelského plánu. Praktická část čerpá z teoretického základu a představuje tak ucelený podnikatelský plán firmy CookForMe se zaměřením na zmapování trhu služeb poradenství v oblasti gastronomie a navržení nového interaktivního portálu s cílem přilákat nové zákazníky.
Podnikatelský záměr v oblasti služeb
Přibylová, Pavla ; Zapletalová, Jitka (vedoucí práce) ; Křížek, Miroslav (oponent)
Předmětem zaměření diplomové práce je podnikatelský plán s cílem poukázat na důležitost jeho písemné formy pro úspěch jakéhokoli podnikatelského záměru. V práci konkretizuji funkce podnikatelského plánu a jeho podrobnou strukturu za účelem kompletního rozboru nejdůležitějších složek pro všechny druhy nově vznikajících podniků. V práci dále uvádím důležité postřehy odborníků potřebné pro vytvoření kvalitního dokumentu a v neposlední řadě se věnuji i správné formě prezentace podnikatelského plánu, která s úspěchem projektu úzce souvisí. Součástí je také základní metodologie, jenž je v praktické části práce demonstrována na konkrétních příkladech.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.