Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Možnosti přímých plateb v elektronickém obchodě
Kousal, Pavel ; Dvořák,, Jiří (oponent) ; Dvořák, Jiří (vedoucí práce)
Tématem mé bakalářské práce je „Možnosti přímých plateb v elektronickém obchodě“ a návrh optimálního modelu přímých plateb pro elektronický obchod. V práci se zabývám elektronickými platebními prostředky, jejich realizací a detailním rozborem jednotlivých charakteristických rysů existujících internetových peněženek. V závěru práce navrhuji optimální model přímých plateb použitých v elektronickém obchodě a snažím se o zhodnocení jednotlivých aspektů, které jsou rozhodující při volbě internetové peněženky.
Možnosti přímých plateb v elektronickém obchodě
Kousal, Pavel ; Dvořák,, Jiří (oponent) ; Dvořák, Jiří (vedoucí práce)
Tématem mé bakalářské práce je „Možnosti přímých plateb v elektronickém obchodě“ a návrh optimálního modelu přímých plateb pro elektronický obchod. V práci se zabývám elektronickými platebními prostředky, jejich realizací a detailním rozborem jednotlivých charakteristických rysů existujících internetových peněženek. V závěru práce navrhuji optimální model přímých plateb použitých v elektronickém obchodě a snažím se o zhodnocení jednotlivých aspektů, které jsou rozhodující při volbě internetové peněženky.
Srovnání a zhodnocení vybraných internetových plateb z pohledu českých subjektů
Burian, Pavel ; Sigmund, Tomáš (vedoucí práce) ; Pavlíček, Antonín (oponent)
Tato bakalářská práce je věnována problematice obchodování a plateb za zboží a služby na internetu. Cílem práce je analýza a navrhnutí co nejlepší kombinace forem plateb a jejich platforem na internetu. Na úvod rozeberu danou problematiku a následně se pokusím sta-novit kritéria, podle kterých budu hodnotit druhy plateb. Ve třetí částí budu pracovat s již vybranými službami. Nakonec navrhnu několik typologií člověka, který bude služby pou-žívat a přidělím mu vhodnou kombinaci metod.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.