Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 6 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský záměr - Společnost poskytující cateringové služby
Stržinek, Daniel ; Navrátil, Jaroslav (oponent) ; Rompotl, Jaroslav (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá návrhem podnikatelského záměru v odvětví cateringových služeb. Předmětná práce sestává ze dvou hlavních částí – teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá strukturou podnikatelského plánu, potřebnými analýzami, zdroji financování a možnostmi právní formy podniku. Praktická část je založena na poznatcích z odborné literatury a zkušenostech z oboru. Závěr je tvořen uceleným výběrem jedné nejvhodnější varianty, která je sestavena na základě širokých možností v jednotlivých kapitolách.
Podnikatelský záměr - Založení agentury pro realizaci společenských a kulturních akcí
Stržinek, Daniel ; Navrátil, Jaroslav (oponent) ; Rompotl, Jaroslav (vedoucí práce)
Agentura se bude věnovat organizaci zmíněných akcí na základě objednávky poskytováním gastronomických služeb a netradičních zážitků. Předmětná práce sestává ze dvou hlavních částí – teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá strukturou podnikatelského plánu, potřebnými analýzami, zdroji financování a možnostmi právní formy podniku. Praktická část je založena na poznatcích z odborné literatury a zkušenostech z oboru. Závěr je tvořen uceleným výběrem jedné nejvhodnější varianty, která je sestavena na základě širokých možností v jednotlivých kapitolách.
Tvorba podnikatelského plánu
KOHOUTOVÁ, Nikola
Práce s názvem "Tvorba podnikatelského plánu" je zaměřena na zpracování návrhu komplexního podnikatelského záměru pro založení eventové agentury pořádající zejména plesy a svatby, ale i jiné společenské a kulturní události v Jihočeském kraji. Teoretická část je zaměřena na vymezení základních informací o podnikání, plánování, rozhodování o právní formě a struktuře a obsahu podnikatelského plánu. Praktická část obsahuje vytvoření samotného podnikatelského plánu pro založení eventové agentury. Zahrnuje analýzu podnikatelského prostředí a ukazuje finanční plán společnosti. Hlavním cílem bakalářské práce je vytvořit úspěšný podnikatelský plán, který může sloužit jako předloha pro budoucí podnikatele v tomto odvětví
Podnikatelský záměr - Společnost poskytující cateringové služby
Stržinek, Daniel ; Navrátil, Jaroslav (oponent) ; Rompotl, Jaroslav (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá návrhem podnikatelského záměru v odvětví cateringových služeb. Předmětná práce sestává ze dvou hlavních částí – teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá strukturou podnikatelského plánu, potřebnými analýzami, zdroji financování a možnostmi právní formy podniku. Praktická část je založena na poznatcích z odborné literatury a zkušenostech z oboru. Závěr je tvořen uceleným výběrem jedné nejvhodnější varianty, která je sestavena na základě širokých možností v jednotlivých kapitolách.
Podnikatelský záměr - Založení agentury pro realizaci společenských a kulturních akcí
Stržinek, Daniel ; Navrátil, Jaroslav (oponent) ; Rompotl, Jaroslav (vedoucí práce)
Agentura se bude věnovat organizaci zmíněných akcí na základě objednávky poskytováním gastronomických služeb a netradičních zážitků. Předmětná práce sestává ze dvou hlavních částí – teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá strukturou podnikatelského plánu, potřebnými analýzami, zdroji financování a možnostmi právní formy podniku. Praktická část je založena na poznatcích z odborné literatury a zkušenostech z oboru. Závěr je tvořen uceleným výběrem jedné nejvhodnější varianty, která je sestavena na základě širokých možností v jednotlivých kapitolách.
Podnikatelský plán: Eventová agentura cílící na zahraniční klientelu
Bukáček, Ondřej ; Hartman, Ladislav (vedoucí práce) ; Desenský, Lukáš (oponent)
Cílem diplomové práce je zpracování podrobného podnikatelského plánu pro eventovou agenturu sídlící v Praze, avšak cílící nejen na českou klientelu. Důvodem vytvoření tohoto projektu je ucelení koncepce vznikající firmy a zjištění výnosnosti a realizovatelnosti celého záměru. Struktura business plánu je popsána v teoretické části, kde autor využije několik odborných knižních zdrojů, zabývajících se touto problematikou. V praktické části se nachází konkrétní podnikatelský plán, vycházející z poznatků načerpaných v teoretické části. Tento plán je vytvořený pro interní potřeby autorova projektu. Hlavní důraz je kladen na popis příležitosti a trhu, marketingovou strategii, finanční plán a analýzu trhu, konkurence a rizik.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.