Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Základních postupy a možnosti jejich modifikace při výrobě piva
Dohnal, Jakub
Tato bakalářská práce se zaměřuje na možnosti modifikace základních postupů výroby piva za účelem vytvoření nových a unikátních chuťových zážitků. V literární části práce je popsána technologie výroby piva, současné trendy v pivovarnictví a platná legislativa. Dále se práce soustředí na možnosti modifikace výroby, včetně použití nestandardních surovin a postupů. V praktické části byla vytvořena vlastní receptura dýňového piva, které bylo následně uvařeno v minipivovaru Valášek. Pivo bylo podrobeno instrumentálním analýzám a senzorickému hodnocení. Byl sestaven senzorický profil piva.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.