Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Výroba ozubených kol odvalovacím způsobem
Ivánek, Radim ; Kalivoda, Milan (oponent) ; Jaroš, Aleš (vedoucí práce)
Cílem této práce je porovnání nákladů a výrobních časů při výrobě ozubeného kola odvalovacím způsobem. Teoretická část bakalářské práce je zaměřena na popis obráběcí metody při výrobě ozubených kol, jejich charakteristiku a materiály používané při tomto způsobu výroby. Praktická část práce porovnává náklady na výrobu ozubeného kola a výrobní čas za použití nástrojů z rychlořezné oceli s nástroji ze slinutých karbidů při sériové výrobě. Závěrem práce je vyhodnocení a zdůvodnění zjištěných a vypočítaných údajů.
Výroba ozubených kol odvalovacím způsobem
Ivánek, Radim ; Kalivoda, Milan (oponent) ; Jaroš, Aleš (vedoucí práce)
Cílem této práce je porovnání nákladů a výrobních časů při výrobě ozubeného kola odvalovacím způsobem. Teoretická část bakalářské práce je zaměřena na popis obráběcí metody při výrobě ozubených kol, jejich charakteristiku a materiály používané při tomto způsobu výroby. Praktická část práce porovnává náklady na výrobu ozubeného kola a výrobní čas za použití nástrojů z rychlořezné oceli s nástroji ze slinutých karbidů při sériové výrobě. Závěrem práce je vyhodnocení a zdůvodnění zjištěných a vypočítaných údajů.
Výroba ozubených kol odvalovacím způsobem
Ivánek, Radim ; Kalivoda, Milan (oponent) ; Jaroš, Aleš (vedoucí práce)
Cílem této práce je porovnání nákladů a výrobních časů při výrobě ozubeného kola odvalovacím způsobem. Teoretická část bakalářské práce je zaměřena na popis obráběcí metody při výrobě ozubených kol, jejich charakteristiku a materiály používané při tomto způsobu výroby. Praktická část práce porovnává náklady na výrobu ozubeného kola a výrobní čas za použití nástrojů z rychlořezné oceli s nástroji ze slinutých karbidů při sériové výrobě. Závěrem práce je vyhodnocení a zdůvodnění zjištěných a vypočítaných údajů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.