Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Výkrm prasat s využitím tradičních komponent v krmné dávce
Kořínek, Matěj
Podstata této práce je navržení několika variant zařazení tradičních komponent do krmné dávky ve výkrmu prasat, jako jsou například cukrovarské řízky, ovocné výlisky, bramborové zdrtky, syrovátka a hrách. Je zpracován přehled typů výkrmu prasat, dle specifických hledisek pro výkrm prasat. Jedná se o organizaci chovu, produkční zaměření, technika krmení a ustájení. Dále je vypracována charakteristika tradičních komponent zařazovaných do krmných dávek a pracovní postup při sestavování krmné dávky. V poslední části práce je vytvořeno několik variant krmných dávek se zakomponovanými tradičnímy krmivy.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.