Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vliv aktivních příměsí a jejich dávkování na CHRL ve stáří 28 a 90 dnů.
Kodešová, Monika ; Holák, Michal (oponent) ; Hela, Rudolf (vedoucí práce)
Tématem práce je navržení betonových záměsí s příměsmi, které mají nahrazovat cement o různých dávkách, tak aby nebyly negativně ovlivněny vlastnosti čerstvých a ztvrdlých betonů a zároveň odolávaly prostředí XF.
Studium vlivu složení betonu na obrusnost povrchů
Hoško, Marek ; Reiterman, Pavel (oponent) ; Hela, Rudolf (vedoucí práce)
Práce se zabývá sumarizací poznatků o problematice týkající se ztrátě protismykových vlastností vozovek, která je způsobena obrusem povrchu. Dále pak uvádí souvislosti mezi typy hrubého kameniva a objemu cementového tmele na obrusnost, vliv pevnosti v tlaku, míru provzdušňění a různé typy povrchových úprav. V praktické části byly navrženy receptury CB II s různými typy hrubého kameniva. Vzorky byly testovány na obrusnost metodou dle Böhma dle normy ČSN 73 1324 - Stanovení obrusnosti betonu.
Vliv aktivních příměsí a jejich dávkování na CHRL ve stáří 28 a 90 dnů.
Kodešová, Monika ; Holák, Michal (oponent) ; Hela, Rudolf (vedoucí práce)
Tématem práce je navržení betonových záměsí s příměsmi, které mají nahrazovat cement o různých dávkách, tak aby nebyly negativně ovlivněny vlastnosti čerstvých a ztvrdlých betonů a zároveň odolávaly prostředí XF.
Studium vlivu složení betonu na obrusnost povrchů
Hoško, Marek ; Reiterman, Pavel (oponent) ; Hela, Rudolf (vedoucí práce)
Práce se zabývá sumarizací poznatků o problematice týkající se ztrátě protismykových vlastností vozovek, která je způsobena obrusem povrchu. Dále pak uvádí souvislosti mezi typy hrubého kameniva a objemu cementového tmele na obrusnost, vliv pevnosti v tlaku, míru provzdušňění a různé typy povrchových úprav. V praktické části byly navrženy receptury CB II s různými typy hrubého kameniva. Vzorky byly testovány na obrusnost metodou dle Böhma dle normy ČSN 73 1324 - Stanovení obrusnosti betonu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.