Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Cirkulární gastronomické provozovny v podmínkách ČR
PECHOVÁ, Barbora
Cílem diplomové práce je zjistit aktuální úroveň naplňování cirkulárních principů u gastronomických provozoven a zhodnotit udržitelnost spotřebitelského chování v rámci využívání služeb stravovacích zařízení. Diplomová práce se dělí na část teoretickou a praktickou. Literární rešerše se zabývá především cirkulární ekonomikou a udržitelným rozvojem v kontextu české gastronomie. Pozornost je věnována také problematice udržitelnosti z pohledu spotřebitele. Teoretická část je východiskem pro část výzkumnou, která je realizována formou CAWI jak na úrovni firem, tak na úrovni spotřebitelů. Pro shrnutí poznatků z literární a praktické části je navržen cirkulární model, který popisuje neustálé zlepšování provozu gastronomického podniku podle zásad cirkulární ekonomiky.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.