Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Analýza a hodnocení rizik stavebního díla potravinářského provozu od projektu po realizaci
Labounek, Martin ; Misák, Petr (oponent) ; Vymazal, Tomáš (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá analýzou a hodnocením kvalitativních, environmentálních, bezpečnostních rizik a nebezpečí, aplikací vhodné metodiky na konkrétní stavební dílo, na konkrétní podmínky projektu, prostředí stavby, stavební dodavatelské firmy a zavedení stavby do provozu. Z ČSN EN 31010 Management rizik - Techniky posuzování rizik jsou pro práci vybrány nástroje – analýza možných vad a jejich důsledků (FMEA), univerzální matice rizikovosti analýzy (UMRA), analýza nebezpečí a kritických kontrolních bodů (HACCP), Paretův diagram. Cílem diplomové práce je analyzovat a posoudit kvalitativní, environmentální a bezpečnostní rizika vybraných stavebních procesů a v podmínkách zavedeného integrovaného systému řízení zpracovat jednoduché nástroje pro jejich řízení a eliminaci.
Analýza a hodnocení rizik stavebního díla potravinářského provozu od projektu po realizaci
Labounek, Martin ; Misák, Petr (oponent) ; Vymazal, Tomáš (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá analýzou a hodnocením kvalitativních, environmentálních, bezpečnostních rizik a nebezpečí, aplikací vhodné metodiky na konkrétní stavební dílo, na konkrétní podmínky projektu, prostředí stavby, stavební dodavatelské firmy a zavedení stavby do provozu. Z ČSN EN 31010 Management rizik - Techniky posuzování rizik jsou pro práci vybrány nástroje – analýza možných vad a jejich důsledků (FMEA), univerzální matice rizikovosti analýzy (UMRA), analýza nebezpečí a kritických kontrolních bodů (HACCP), Paretův diagram. Cílem diplomové práce je analyzovat a posoudit kvalitativní, environmentální a bezpečnostní rizika vybraných stavebních procesů a v podmínkách zavedeného integrovaného systému řízení zpracovat jednoduché nástroje pro jejich řízení a eliminaci.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.