Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 56 záznamů.  začátekpředchozí43 - 52další  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Analýza nabídky biopotravin ve veřejném stravování
KOCANDOVÁ, Pavlína
Hlavním cílem mé bakalářské práce bylo analyzovat nabídku biopotravin v provozovnách veřejného stravování. Dále pak připravit a provést marketingový výzkum na zjištění nabídky ve veřejném stravování pomocí dotazníkového šetření. Teoretická část byla věnována teorii, čerpala z odborné literatury a jiných dostupných zdrojů. Tato část se zabývala biopotravinami, řešila, co jsou biopotraviny a jak se označují, jejich zpracování, skladování, evidenci a přepravu. Dále byla tato část věnována ekologickému zemědělství, jeho cílům, kontrole a certifikaci produkce. Řešila i otázku společného stravování a v neposlední řadě se zabývala definicí a teorií marketingového výzkumu. V praktické části byl proveden vlastní výzkum, jehož cílem bylo zjistit, zda vybrané provozovny a zařízení veřejného stravování nabízí některé biopotraviny či ne, kterým biopotravinám dávají přednost, s jakou odezvou se u konzumentů setkali, popřípadě z jakého důvodu nezařazují biopotraviny a zda do budoucnosti uvažují zařadit biopotraviny do své nabídky. Výzkum byl proveden v Jihočeském kraji (okolí Českých Budějovic a Třeboně) pomocí dotazníkového šetření, formou ústního a telefonického dotazování na základě nahodilého výběru.
Perspektivy uplatnění biopotravin v lázeňských zařízeních (Jihočeský kraj)
CHUCHELOVÁ, Michaela
Diplomová práce posuzuje možnosti uplatnění biostravy ve vybraných lázeňských zařízeních Jihočeského kraje a nabídku regionálních biopotravin. Výsledků bylo dosaženo pomocí primárních a sekundárních dat. Sekundární data byla opatřena studiem odborné literatury a následným vytvořením literární rešerše. Primární data byla získána provedením dotazníkového šetření a řízených rozhovorů.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 56 záznamů.   začátekpředchozí43 - 52další  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.