Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Rizikové faktory procesu internacionalizace MSP podnikajících v potravinářském průmyslu
Sedláková, Gabriela
Malé a střední podniky tvoří zásadní součást každé vyspělé ekonomiky. Značně přispívají k jejímu rozvoji a vytváří zdravé podnikatelské prostředí. V kontextu ekonomického rozvoje jsou často spojovány s jejich úsilím uplatnit se na zahraničních trzích. Kontrola a především podpora mezinárodních aktivit MSP je důležitou rolí státu. Tato diplomová práce se zabývá rizikovými faktory internacionalizačního procesu malých a středních podniků, a to konkrétně těch, které podnikající v potravinářském průmyslu. Cílem práce je identifikace klíčových rizikových faktorů, které podniky ovlivňují při vstupu a působení na zahraničních trzích a navrhnutí konkrétních opatření, která mohou přispět k redukci a případně eliminaci identifikovaných rizikových faktorů. Zpracováním daných doporučení tak lze přispět k efektivnějším procesům v rámci malého a středního podnikání.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.