Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský záměr-založení bageterie
Tran Ngoc, Toan ; Duc, Linh Do (oponent) ; Rompotl, Jaroslav (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu pro založení bageterie, která se bude nacházet v centru města Brna. Úvodní část práce je věnována teoretickým poznatkům, ze kterých je vycházeno v části praktické. Ta zahrnuje analýzu podmínek podnikání v gastro průmyslu v České republice. Práce je zakončena závěry s doporučením, zda podnikatelský záměr uskutečnit, případně jaký bude rozvoj podniku.
Podnikatelský záměr
Kollár, Filip ; Chalupová, Hana (oponent) ; Chovancová, Jitka (vedoucí práce)
Náplní této bakalářské práce je teoretický popis a konkrétní vypracování podnikatelského plánu za účelem založení bageterie BANH MI, která se zabývá výrobou a prodejem plněných baget BANH MI. V teoretické části se nachází popis právních forem podnikání v České republice a obecný popis podnikatelského plánu. V praktické části se vedle konkrétního plánu nachází srovnání právních forem podnikání pro potřeby výběru nejvhodnější formy pro budoucí rozvoj firmy. V samotném plánu se pak nachází základní informace o podniku a jeho cílech, analýza trhu a konkurenčního prostředí, marketingová strategie nebo finanční plán. Závěrečným výstupem jsou finanční výkazy, které jsou zpracovány v realistické, optimistické i pesimistické variantě.
Podnikatelský záměr-založení bageterie
Tran Ngoc, Toan ; Duc, Linh Do (oponent) ; Rompotl, Jaroslav (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu pro založení bageterie, která se bude nacházet v centru města Brna. Úvodní část práce je věnována teoretickým poznatkům, ze kterých je vycházeno v části praktické. Ta zahrnuje analýzu podmínek podnikání v gastro průmyslu v České republice. Práce je zakončena závěry s doporučením, zda podnikatelský záměr uskutečnit, případně jaký bude rozvoj podniku.
Podnikatelský záměr
Kollár, Filip ; Chalupová, Hana (oponent) ; Chovancová, Jitka (vedoucí práce)
Náplní této bakalářské práce je teoretický popis a konkrétní vypracování podnikatelského plánu za účelem založení bageterie BANH MI, která se zabývá výrobou a prodejem plněných baget BANH MI. V teoretické části se nachází popis právních forem podnikání v České republice a obecný popis podnikatelského plánu. V praktické části se vedle konkrétního plánu nachází srovnání právních forem podnikání pro potřeby výběru nejvhodnější formy pro budoucí rozvoj firmy. V samotném plánu se pak nachází základní informace o podniku a jeho cílech, analýza trhu a konkurenčního prostředí, marketingová strategie nebo finanční plán. Závěrečným výstupem jsou finanční výkazy, které jsou zpracovány v realistické, optimistické i pesimistické variantě.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.