Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vrstvy oxidu wolframového připravené z nanočásticových suspenzí a pojiva
Filipská, Markéta ; Zlámal,, Martin (oponent) ; Dzik, Petr (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá vrstvami oxidu wolframového, které jsou připraveny z nanočásticové suspenze a pojiva. Ovrstvovací kompozice se skládala v prvním případě ze samotných namletých nanočástic oxidu wolframového, poté ze samotné acetylované peroxowolframové kyseliny a na závěr ze směsi namletého oxidu wolframového smíchaného s acetylovanou peroxowolframovou kyselinou. Takto vytvořené kompozice byly naneseny na vodivé FTO sklo a vystupují tak jako fotoanody. Jako protielektroda se při voltampérových měřeních využívá jehla z nerezové oceli. Práce se zaměřuje na prostudování fyzikálně chemických vlastností připravených fotoanod a jejich optimalizaci s cílem získat co nejvyšší hodnoty generovaných fotoproudů. Elektrické vlastnosti všech článků byly stanovovány pomocí voltampérometrických charakteristik.
Vrstvy oxidu wolframového připravené z nanočásticových suspenzí a pojiva
Filipská, Markéta ; Zlámal,, Martin (oponent) ; Dzik, Petr (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá vrstvami oxidu wolframového, které jsou připraveny z nanočásticové suspenze a pojiva. Ovrstvovací kompozice se skládala v prvním případě ze samotných namletých nanočástic oxidu wolframového, poté ze samotné acetylované peroxowolframové kyseliny a na závěr ze směsi namletého oxidu wolframového smíchaného s acetylovanou peroxowolframovou kyselinou. Takto vytvořené kompozice byly naneseny na vodivé FTO sklo a vystupují tak jako fotoanody. Jako protielektroda se při voltampérových měřeních využívá jehla z nerezové oceli. Práce se zaměřuje na prostudování fyzikálně chemických vlastností připravených fotoanod a jejich optimalizaci s cílem získat co nejvyšší hodnoty generovaných fotoproudů. Elektrické vlastnosti všech článků byly stanovovány pomocí voltampérometrických charakteristik.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.