Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Speciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby
Bednaříková, Veronika
Bakalářská práce se zabývá čokoládou a čokoládovými pralinkami. První část teoretické části je zaměřena na historii čokolády, charakteristiku kakaovníku a také výrobu čokolády až po její skladování. Práce vymezuje také nežádoucí jevy, ke kterým může dojít během výroby a skladování. Dále je teoretická část zaměřena na pralinky, jejích výrobu a rozdělení do jednotlivých druhů. Praktická část bakalářské práce se týkala právě pralinek. Byl stanoven senzorický profil a získané výsledky byly zpracovány statistickými a grafickými metodami.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.