Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Analýza toxicity průsakových vod ze skládky odpadů Kuchyňky
Staňková, Jiřina
Diplomová práce je zaměřena na analýzu toxicity průsakových vod ze skládky odpadů Kuchyňky. Skládá se z teoretické části, která se zabývá nakládáním s odpady a jeho zneškodňováním. Dále se zabývá procesem skládkování se zaměřením na monitoring vod. Další částí je seznámení se základními metodami ekotoxikologie. V praktické části se práce zabývá analýzou průsakových a dešťových vod ze skládky odpadů Kuchyňky. Na těchto vodách byl proveden test semichronické toxicity se semeny hořčice bíle (Sinapis alba, L.). Práce obsahuje popis této metody, použité materiály a pracovní postup. Dále jsou zde shrnuty výsledky testů a jejich vyhodnocení. Ve výsledcích jsou uvedeny hodnoty inhibice růstu kořene a klíčivost semen v jednotlivých fázích testu, které jsou graficky zpracovány. Práce je doplněna o fotodokumentaci skládky odpadů a provedení testu toxicity.
Technologie nakládání s biologicky rozložitelnými odpady v regionu Náměšťsko
Staňková, Jiřina
Tématem bakalářské práce je Technologie nakládání s biologicky rozložitelným odpadem v mikroregionu Náměšťsko. Tato práce se zabývá jednotlivými druhy biologicky rozložitelných odpadů. Následuje popsání technologií nakládání s těmito odpady v regionu Náměšťsko. Informace byly získány z literárních zdrojů a od zástupců jednotlivých obcí mikroregionu. V práci jsem se také zaměřila na CMC kompostárnu v Náměšti nad Oslavou a její vybavení. Výsledkem práce je vyhodnocení dotazníků, které byly rozmístěny jak do obcí, tak do města Náměšť nad Oslavou. Popsány jsou zde způsoby nakládání s biologicky rozložitelnými odpady z pohledu občanů, firem i jednotlivých statutárních orgánů.

Viz též: podobná jména autorů
23 STANKOVÁ, Jana
23 STAŇKOVÁ, Jana
23 Staňková, Jana
1 Staňková, Jarmila
1 Staňková, Jaromíra
4 Staňková, Jaroslava
3 Staňková, Jindřiška
1 Staňková, Jitka
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.