Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Produkce a distribuce regionálních potravin a biopotravin v kraji Vysočina a jejich uplatnění ve veřejném stravování.
STEJSKALOVÁ, Michala
Cílem teoretické části bakalářské práce bylo popsat veřejné stravování, hygienické předpisy a podmínky prodeje biopotravin a regionálních potravin od producenta do veřejného stravování. Cílem praktické části bylo charakterizovat, u vybraných jídelen, jaké potraviny nakupovaly, v jaké podobě a od jakých dodavatelů je odebíraly. Dalším cílem bylo navrhnout vhodné dodavatele do vybraných kuchyní, s co nejvyšším podílem regionálních potravin a biopotravin.

Viz též: podobná jména autorů
4 STEJSKALOVÁ, Marie
11 STEJSKALOVÁ, Martina
11 STEJSKALOVÁ, Michaela
1 STEJSKALOVÁ, Milena
3 STEJSKALOVÁ, Monika
4 Stejskalová, Marie
12 Stejskalová, Markéta
2 Stejskalová, Marta
11 Stejskalová, Martina
11 Stejskalová, Michaela
2 Stejskalová, Miroslava
3 Stejskalová, Monika
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.