Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vývoj produktů ze sladkovodních ryb
MACEK, Josef
Rybí maso, hlavně sladkovodních ryb, je typ zboží, které by mělo být doporučováno z hlediska zdravé výživy.Rybí maso bude mít na trhu dobrou perspektivu. Proto zvládnutí zpracovatelských metod a samozřejmě jejich následující aplikace, jsou velmi důležité pro poptávku po rybím mase.S rozvojem metod zpracování ryb je stále větší důraz kladen na tržní uplatnění výrobků z ryb přitom sortimentní skladba ryb a výrobku z ryb je v České republice poměrně úzká. Cílem mé práce je prověřit možnosti obchodní strategie a posoudit komplexnost vazeb v sortimentu nabídky produktů a u vybraných produktů určit parametry textury.

Viz též: podobná jména autorů
10 Macek, Jakub
12 Macek, Jan
13 Macek, Jiří
2 Macek, Josef
2 Macek, Jáchym
12 Macek, Ján
13 Maček, Jiří
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.