Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Návrh interiéru podzemních prostor historického vodojemu
Hába, Jan
Práce se zabývá návrhem veřejného interiéru v areálu vodojemů na Žlutém kopci v Brně. V první části se práce věnuje důvodům vzniku vodojemů a jejich historii, dále důležitosti vody jako zdroje inspirace. Návrh se zabývá architektonickou podobou nové budovy sloužící jako turistické zázemí propojující všechny objekty vodojemů v areálu, dále vzhledem interiéru a nábytkových prvků. V práci jsou dále rozpracovány návrhy atypických nábytkových prvků v podobě informačního pultu, skříňkové sestavy a čalouněných lavic.
Sledování výskytu patogenů na druzích r. Ribes na lokalitě Modřice
Haba, Jan
Diplomová práce se zabývá nejvýznamnějšími houbovými patogeny Podosphaera mors-uvae, Cronartium ribicola a Drepanopeziza ribis, které lze v našich klimatických podmínkách nejčastěji identifikovat na rostlinách rybízu a angreštu. Je uveden popis jednotlivých patogenů, způsob jejich šíření a přežívání během roku, možnosti preventivní ochrany a možnosti kurativní chemické ochrany. Byl sledován a následně vyhodnocen stupeň napadení rostlin patogeny. V pokusu bylo použito deset odrůd rybízu a deset odrůd angreštu. Nejsilnější výskyt P. mors-uvae na letotostech i plodech byl zaznamenán u odrůd angreštu 'Terno', 'Zlatý fík', 'Neguš' a 'Industrie' a u odrůd rybízu 'Favorit' a 'Junifer'. Naopak odrůdy angreštu 'Kaptivátor' a 'Prima' a odrůdy rybízu 'Titania' a 'Detvan' nebyly napadeny. Nejsilnější výskyt C. ribicola byl zaznamenán u angreštu 'Karát', 'Kaptivátor' a 'Karmen' u nichž došlo následkem napadení k opadu listů. U rybízu byly nejvíce napadeny odrůdy 'Othelo', 'Titania' a 'Nigra'. Výskyt D. ribis byl slabě zaznamenán u angreštu 'Karmen', 'Karát', 'Prima' a 'Invicta'. U rybízu byl nejsilnější výskyt zaznamenán u odrůdy 'Jonkher van Tets'.

Viz též: podobná jména autorů
2 Hába, Jan
2 Hába, Jaroslav
2 Hába, Jiří
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.