Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 21 záznamů.  začátekpředchozí21 - 21  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Chemické faktory ovlivňující chuť a léčivý účinek vína
Harmatha, Juraj
Víno je neustále a průběžně se měnící přírodní produkt, který má své jedinečné vlastnosti pocházející z několika zdrojů, k nimž patří jeho původ, enologický postup zpracování, proces školení, jakož i kvalifikované hodnocení se zpětnou vazbou na všechny faktory, které utváří charakter a hodnotu vína. Pojednává se zde o chemické podstatě chuťových aspektů, a o možnosti jejich ovlivnění. Obsahové (extraktivní) látky jsou zde představeny i jako nositelé léčivých účinků, které staví víno do role aktivního potravinového doplňku (nutraceutika) s blahodárným vlivem na zdraví.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 21 záznamů.   začátekpředchozí21 - 21  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.