Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 13 záznamů.  předchozí11 - 13  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Nové možnosti využití lehčených kameniv z druhotných surovin
Jankovský, Jiří ; Ševčík, Milan (oponent) ; Drochytka, Rostislav (vedoucí práce)
Práce se zabývá možnostmi vylehčení podlahových systémů. Pro podlahové systémy je zde řešeno vylehčení potěrové hmoty. Potěrové hmoty jsou modifikovány lehčenými plnivy vyráběnými z odpadních látek, lehkými odpadními látkami a plnivy vyráběnými z látek přírodních. Zároveň jsou řešeny možnosti vylehčení cementové potěrové hmoty mikrosférickými plnivy separovanými z odpadního popílku.
Komplexní podlahový systém pro extrémní podmínky expozice
Šlancar, Jakub ; Bydžovský, Jiří (oponent) ; Drochytka, Rostislav (vedoucí práce)
Práce navrhuje vysoce odolný potěr dosahující pevnosti v tlaku minimálně 80 MPa v kombinaci s vhodným adhezním můstkem a jinými příměsemi modifikujícími výsledné vlastnosti. Dále se také zabývá současným stavem trhu s podlahovými systémy, zejména těmi určenými pro extrémní podmínky použití, tedy těžké průmyslové provozy. Součástí této práce je také základní experimentální ověření.
Výzkum v oblasti přípravy anhydritových samonivelačních potěrů
Běťák, Rostislav ; Smetanová,, Lenka (oponent) ; Gazdič, Dominik (vedoucí práce)
Bakalářská práce navazuje na dosavadní výsledky v oblasti výzkumu anhydritové maltoviny a je rozdělena na dvě části. Teoretická část je zaměřena na obecnou teorii síranových pojiv a anhydritových maltovin. Dále obsahuje popis technologie pokládky potěru, normové požadavky a porovnání dnes využívaných litých potěrů. Praktická část se zabývá výzkumem a vývojem anhydritové maltoviny, a to se zaměřením na její využití v oblasti litých samonivelačních potěrů. Pro přípravu samonivelačních směsí byly využity dva rozličné anhydrity a jejich výsledné charakteristiky byly porovnány.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 13 záznamů.   předchozí11 - 13  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.