Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Národní tradice nebo šťastné zítřky? Dilema české vědy o výživě v 50. a 60. letech 20. století
Franc, Martin
Práce se zabývá vývojem české vědy o výživě v 50. a 60. letech 20. století, především na základě analýzy dobového odborného diskursu. Pozornost je věnována i politickému kontextu názorů zastávaných jednotlivými odborníky působícími v dané době.
Jazyk, vlastenectví a kuchyně: utváření české národní kultury ve střední Evropě
Petráňová, Lydia
Jak a proč se měnila kultura stravování v českých zemích v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny.
Šíření kultury stravování
Oddy, D. J. ; Petráňová, Lydia
Jak a proč se měnila kultura stravování v Evropě v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny.
Šíření kultury stravování v Evropě od konce 18. století do dnešní doby

Jak a proč se měnila kultura stravování v Evropě v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.