Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vliv krmiva na senzorickou jakost brojlerových kuřat
Vybíralová, Renata
Tématem bakalářské práce je hodnocení vlivu krmiva na senzorickou jakost brojlerových kuřat. Cílem práce je zaznamenat, jak senzorická jakost brojlerových kuřat závisí na složkách krmiva. Práce je literární rešerší, která začíná přehledem o chovu kuřat, spotřebou kuřecího masa a konzumací vajec v ČR a charakteristikou drůbežího masa. Další kapitoly specifikují šlechtění a výkrm brojlerů, konkrétní vliv obohacených krmiv na senzorické vlastnosti masa a senzorickou analýzu. V práci jsou zahrnuty informace kapitoly o brojlerech, kteří se nejčastěji vyskytují v ČR, kterými jsou Cobb 500, Ross 308 a Hubbard FLEX. Závěrečná část je orientována na senzorickou analýzu, metody využívané při senzorické analýze, podmínky a sledované deskriptory.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.