Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Analýza moderních technologií výroby čelního ozubení.
Vejrek, Tomáš ; Janský, Milan (oponent) ; Zemčík, Oskar (vedoucí práce)
Analýza moderních technologií výroby čelního ozubení s porovnáním a vyhodnocením. Popis jednotlivých technologií a metod při výrobě čelního ozubení, s konstrukčními prvky čelního ozubení a porovnání vhodnosti použití metod, nástrojů a strojů.
Návrh progresivní technologie výroby střižného nástroje.
Vejrek, Tomáš ; Janský, Milan (oponent) ; Janský, Milan (oponent) ; Zemčík, Oskar (vedoucí práce)
Návrh progresivní technologie výroby střižného nástroje. Popis střižného nástroje a střižného procesu, rozbor stávajících technologií výroby střižného nástroje. Navržení dvou variantních technologií výroby dané střižnice metodou konvenční a nekonvenční, vypracování technologických postupů a programů na vybrané NC stroje, jejich porovnání a technickoekonomické vyhodnocení se závěrem s doporučením pro využití v praxi.
Návrh progresivní technologie výroby střižného nástroje.
Vejrek, Tomáš ; Janský, Milan (oponent) ; Janský, Milan (oponent) ; Zemčík, Oskar (vedoucí práce)
Návrh progresivní technologie výroby střižného nástroje. Popis střižného nástroje a střižného procesu, rozbor stávajících technologií výroby střižného nástroje. Navržení dvou variantních technologií výroby dané střižnice metodou konvenční a nekonvenční, vypracování technologických postupů a programů na vybrané NC stroje, jejich porovnání a technickoekonomické vyhodnocení se závěrem s doporučením pro využití v praxi.
Analýza moderních technologií výroby čelního ozubení.
Vejrek, Tomáš ; Janský, Milan (oponent) ; Zemčík, Oskar (vedoucí práce)
Analýza moderních technologií výroby čelního ozubení s porovnáním a vyhodnocením. Popis jednotlivých technologií a metod při výrobě čelního ozubení, s konstrukčními prvky čelního ozubení a porovnání vhodnosti použití metod, nástrojů a strojů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.