Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Analýza skladby gastronomického odpadu a možnosti jeho využití pro výrobu bioplynu v okrese Komárno (Slovensko)
Tvrdoňová, Katarína
Práce se zaměřuje na zjišťování skladby gastronomického odpadu v zařízeních společného stravování v okrese města Komárno. K získání potřebných dat byly vypracovány anonymní dotazníky skládající se z 10 otázek. V okrese města Komárno se nachází 65 zařízení společného stravování, z těchto zařízení bylo ochotno vyplnit dotazník 51 provozů. Respondenty byli provozovatelé restauraci, školních jídelen, rychlých občerstvení a jídelen domovů pečovatelských služeb. Informace získané z dotazníků byly shrnuty do dvou tabulek. Dále jsou v práci popsány možnosti využití gastronomického odpadu pro výrobu bioplynu, přičemž největší pozornost se věnuje výrobě bioplynu z gastronomického odpadu v kombinaci s odpadními vodami s vysokým obsahem organických látek.
Analýza skladby gastronomického odpadu a možnosti jeho využití pro výrobu bioplynu v okrese Komárno (Slovensko)
Tvrdoňová, Katarína
Práce se zaměřuje na zjišťování skladby gastronomického odpadu v zařízeních společného stravování v okrese města Komárno. K získání potřebných dat byly vypracovány anonymní dotazníky skládající se z 10 otázek. V okrese města Komárno se nachází 65 zařízení společného stravování, z těchto zařízení bylo ochotno vyplnit dotazník 51 provozů. Respondenty byli provozovatelé restauraci, školních jídelen, rychlých občerstvení a jídelen domovů pečovatelských služeb. Informace získané z dotazníků byly shrnuty do dvou tabulek. Dále jsou v práci popsány možnosti využití gastronomického odpadu pro výrobu bioplynu, přičemž největší pozornost se věnuje výrobě bioplynu z gastronomického odpadu v kombinaci s odpadními vodami s vysokým obsahem organických látek.

Viz též: podobná jména autorů
2 Tvrdoňová, Kateřina
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.