Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vývoj nového produktu jako projekt ve společnosti Nestlé Česko s.r.o.
Tichánková, Veronika ; Hrůzová, Helena (vedoucí práce) ; Rybánska rozená Mydlová, Gabriela (oponent)
V diplomové práci jsem se zaměřila na řízení projektů vývoje nových výrobků ve společnosti Nestlé Česko. Cílem mé práce je zmapovat a zhodnotit vývoj nových výrobků ve společnosti Nestlé Česko, se zaměřením na výrobky kategorie cukrovinek (čokoládových i nečokoládových) a navrhnout, jak tento proces zlepšit. V úvodní části se zabývám teorií z oblasti projektového řízení. Definuji pojmy, jako jsou: projekt, řízení projektů, životní cyklus projektu a další. Následuje metodologie projektového řízení, její hlavními standardy a souvislosti s řízením projektů vývoje nových výrobků ve společnosti Nestlé Česko. Třetí kapitola bude spojena se stručnou charakteristikou společnosti Nestlé Česko, dále s předmětem jejího podnikání, historií a vývojem společnosti na našem území. Samotnému procesu řízení projektů ve společnosti Nestlé Česko se věnuji ve čtvrté kapitole diplomové práce, s důrazem na fázi vyhodnocení projektu. Návrhy na zlepšení fáze vyhodnocení projektů vývoje nových výrobků, včetně jejich zhodnocení a postupu zavedení do praxe, jsou předmětem páté kapitoly, která bude zároveň kapitolou závěrečnou.
Instituce EU - současnost, výhledy
Tichánková, Veronika ; Jeníček, Vladimír (vedoucí práce) ; Bič, Josef (oponent)
Tato práce hodnotí základní instituce EU, tzv. institucionální trojúhelník tvořený Radou EU, Evropským parlamentem a Evropskou komisí, a je dále rozšířena o Evropskou radu. Cílem práce není pouhý popis institucí, ale také kritický pohled na jejich činnost a zdůraznění problémů, se kterými se aktuálně potýkají. V závěru je nástin možného budoucího vývoje, ovlivněného významným dokumentem - Smlouvou o Ústavě pro Evropu.

Viz též: podobná jména autorů
1 TICHÁNKOVÁ, Viktorie
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.