Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Hodnocení ekonomické situace vybrané soukromoprávní korporace a návrhy na její zlepšení
Šmigurová, Lenka ; Slanicay, Gabriel (oponent) ; Pernica, Martin (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá posouzením ekonomické situace vybrané společnosti v letech 2012 – 2016. Práce je rozdělena do několika částí. První se věnuje teoretickým poznatkům z odborné literatury, které jsou v dalších kapitolách práce aplikovány při vyhodnocení ekonomické situace dané korporace za pomocí metod strategické a finanční analýzy. Na základě získaných výsledků z analýz jsou navržena opatření, která by měla vést ke zlepšení aktuálního stavu, čemuž se věnuje poslední část práce.
Hodnocení ekonomické situace vybrané soukromoprávní korporace a návrhy na její zlepšení
Šmigurová, Lenka ; Slanicay, Gabriel (oponent) ; Pernica, Martin (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá posouzením ekonomické situace vybrané společnosti v letech 2012 – 2016. Práce je rozdělena do několika částí. První se věnuje teoretickým poznatkům z odborné literatury, které jsou v dalších kapitolách práce aplikovány při vyhodnocení ekonomické situace dané korporace za pomocí metod strategické a finanční analýzy. Na základě získaných výsledků z analýz jsou navržena opatření, která by měla vést ke zlepšení aktuálního stavu, čemuž se věnuje poslední část práce.
Analýza logistického řešení globální společnosti pro specifickou komoditu
Kalabzová, Veronika ; Filipová, Alena (vedoucí práce) ; Slanicay, Gabriel (oponent)
Moje diplomová práce představuje komoditu - mražený pomerančový koncentrát a jeho logistický řetězec. Mražený pomerančový koncentrát je surovinou pro všechny typy pomerančového džusu s výjimkou čerstvě lisované šťávy. Cílem diplomové práce je zhodnotit logistické řešení společnosti Louis Dreyfus Commodities pro mražený pomerančový koncentrát, rozpoznat nedostatky současného stavu a navrhnout možná řešení a doporučení.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.