Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Nabídka výrobků z třešní a višní v maloobchodní síti
Samiecová, Adéla
Bakalářská práce s názvem Nabídka výrobků z třešní a višní v maloobchodní síti byla vypracována na Mendelově Univerzitě v Brně, Zahradnické fakultě v Lednici, Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů v průběhu let 2016-2017. Práce obsahuje technologické principy výrobků z třešní a višní. Dále se zaměřuje na jakostní požadavky jednotlivých produktů vyrobených z třešní a višní a porovná sortiment těchto výrobků ve vybrané části maloobchodní síti. V nabízeném sortimentu produktů jednoznačně převládají višňové výrobky nad třešňovými, a to proto, že třešně jsou konzumovány zejména v čerstvém stavu, zatímco u višní putuje drtivá většina plodů ke zpracování. Nejfrekventovanějším dostupným produktem v maloobchodech se prokázal višňový džem a višňový sirup.

Viz též: podobná jména autorů
2 Samiecová, Alena
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.