Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Penzion s restaurací, Plumlov
Salaj, Jan ; Peterka, Tomáš (oponent) ; Müller, Jan (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je stavba penzionu s restaurací v obci Plumlov u Prostějova. Jedná se o budovu s podlažím částečně zapuštěným do terénu a s dvěma nadzemními podlažími. Suterénní část je navržena jako restaurace. Nadzemní podlaží jsou navrženy pro potřeby penzionu. V penzionu se nachází celkem 6 ubytovacích pokojů s celkovou kapacitou 15 osob. V restauraci je prostor pro pohodlné stolování cca 25 osob. K restauraci patří také kuchyně, kde se budou připravovat teplé pokrmy. Obvodové konstrukce podzemního podlaží jsou ze ztraceného bednění a nadzemní podlaží jsou řešeny jako dřevostavba systémem „two by four“. Strop nad restaurací je řešen jako systémový, železobetonový, skládaný (systém TRAS). Strop nad 1NP je řešen pomocí dřevěných stropních trámů. Střecha je sedlová s nesymetrickými sklony. Objekt je založen na základových pasech.
Penzion s restaurací, Plumlov
Salaj, Jan ; Peterka, Tomáš (oponent) ; Müller, Jan (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je stavba penzionu s restaurací v obci Plumlov u Prostějova. Jedná se o budovu s podlažím částečně zapuštěným do terénu a s dvěma nadzemními podlažími. Suterénní část je navržena jako restaurace. Nadzemní podlaží jsou navrženy pro potřeby penzionu. V penzionu se nachází celkem 6 ubytovacích pokojů s celkovou kapacitou 15 osob. V restauraci je prostor pro pohodlné stolování cca 25 osob. K restauraci patří také kuchyně, kde se budou připravovat teplé pokrmy. Obvodové konstrukce podzemního podlaží jsou ze ztraceného bednění a nadzemní podlaží jsou řešeny jako dřevostavba systémem „two by four“. Strop nad restaurací je řešen jako systémový, železobetonový, skládaný (systém TRAS). Strop nad 1NP je řešen pomocí dřevěných stropních trámů. Střecha je sedlová s nesymetrickými sklony. Objekt je založen na základových pasech.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.