Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Posouzení krmných dávek a jejich vliv na mléčnou užitkovost
ROUBÍČKOVÁ, Jana
V provozních podmínkách na školním statku Měšice byly v letech 2010 a 2011 posouzeny krmné dávky a jejich vliv na mléčnou užitkovost. Především se jednalo o srovnání základních živin krmných dávek s doporučením. Dále byla hodnocena technika krmení, kvalita silážovaných krmiv, složení krmných dávek a obsah mléčných složek. Ve sledovaném podniku byly posouzeny vybrané ukazatele ekonomiky chovu dojnic. Z výsledků je patrné, že krmné dávky dávají dobrý předpoklad vysoké užitkovosti dojnic. Měla by se však zlepšit kvalita objemných krmiv, především kukuřičné siláže.
Posouzení konceptu výživy pro mléčný skot
ROUBÍČKOVÁ, Jana
Bakalářská práce dává ucelený přehled o výživě dojnic a hodnotí systém výživy a krmení ve vztahu k mléčné produkci. Hlavní část práce je věnována základům výživy dojnic, potřebám hlavních živin a složení krmných diet. V provozních podmínkách na Školním statku Měšice bylo zhodnoceno složení krmných dávek pro rok 2010. Na základě zjištěných údajů byly navrhnuty doporučení pro zlepšení úrovně výživy v daném podniku.
Analýza životního cyklu ve společnosti ŠKODAEXPORT a. s.
Roubíčková, Jana ; Černá, Jitka (vedoucí práce) ; Holub, Jan (oponent)
Předložená práce se věnuje problematice analýzy životního cyklu firmy. Možnost uplatnění závěrů teorie analýzy životního cyklu zde dává předpklad k uvědomění si nutnosti provádět změny, a tak zabránit a případně podstatně oddálit okamžik, který teorie životního cyklu nazývají počátkem fáze poklesu. Pokud se jejímu nástupu již nepodaří zabrání, znalost zásad stále umožňuje tuto ? z hlediska života firmy ? kritickou situaci řešit tak, aby byla nastoupena fáze nová ? vzrůstající. Využití znalostí umožňuje firmě aktivně a včas řídit životní cyklus s cílem dosahování stabilního růstu. Firmy by se tedy měly snažit o aktivní řízení svého životního cyklu!

Viz též: podobná jména autorů
4 ROUBÍČKOVÁ, Jana
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.