Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Využití traktorů s pásovým podvozkem v podniku zemědělské prvovýroby
ROUČKA, František
Diplomová práce na téma Využití traktorů s pásovým podvozkem v podniku zemědělské prvovýroby uvádí v literárním přehledu konstrukční provedení podvozků kolových traktorů, které je doplněno o systémy odpružení přední nápravy. Hlavní část teoretického přehledu pojednává o konstrukci pásových traktorů. Jsou zde zmíněné a popsané jednotlivé pásové jednotky od nejvýznamnějších výrobců pásových traktorů. Dále práce obsahuje konstrukční provedení odpružení pásových traktorů a možnosti řízení pásového podvozku. Teoretická část je zakončena kapitolou zaměřující se na polopásové traktory. Praktická část zahrnuje metodiku a výsledky měření v souvislosti s využitím pásových traktorů během hospodářského roku a rozbor výkonností jednotlivých souprav. Práce je doplněna charakteristikou zemědělského podniku a rozborem investičních a provozních nákladů.
Hodnocení sklízecích mlátiček CLAAS LEXION 780 při sklizni obilovin a řepky ozimé v podniku zemědělské prvovýroby
ROUČKA, František
Bakalářská práce, na téma Hodnocení sklízecích mlátiček Claas Lexion 780 při sklizni obilovin a řepky ozimé v podniku zemědělské prvovýroby, uvádí v literárním přehledu současné technologie mláticího a separačního ústrojí sklízecích mlátiček. Dále zmiňuje jednotlivé konstrukční celky sklízecí mlátičky Claas Lexion 780. Teoretická část práce je zakončena kapitolou zaměřující se na žací adaptéry pro sklizeň obilovin a je doplněna jednoduchým popisem pásového sklizňového adaptéru od firmy MacDon. Praktická část pojednává o metodice a výsledcích měření v souvislosti s hodnocením kvality práce sklízecích mlátiček; a to z hlediska ztrát, kvality drcení a rozmetání posklizňových zbytků, rozboru výkonností a spotřeby PHM. Práce je doplněna charakteristikou zemědělského provozu a jednoduchým rozborem investičních a provozních nákladů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.