Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Motivace a stimulace pracovníků v gastronomii
ROSSMANNOVÁ, Barbora
Cílem bakalářské práce je analýza motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku z odvětví gastronomie a vytvoření návrhů na odstranění případných nedostatků. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy, které jsou spojeny s motivací a stimulací a to např. motiv, stimul, dynamika motivace. Dále se teoretická část věnuje charakteristice manažera, jeho činnostem a rolím. Také se zabývá tím, jak by zaměstnanci gastronomie měli být hodnoceni a odměňováni. Praktická část obsahuje dvě analýzy. První analýza se zabývá motivací a stimulací konkrétního podniku, která je provedena na základě rozhovoru s manažerem a dotazníkového šetření zaměstnanců. Druhá byla provedena formou dotazníkového šetření, kterého se zúčastnilo 63 respondentů, kteří pracuji v různých gastronomických podnicích v okrese České Budějovice. Data, která jsou získaná z výzkumu jsou vložena do tabulek a grafů a zároveň jsou klíčová pro navrhované změny. V závěru práce jsou uvedeny návrhy a změny, které by měly přispět ke zlepšení současného stavu organizace.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.