Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Mikrobiologické parametry nepečených cukrářských výrobků
Poláčková, Gabriela
Předmětem této bakalářské práce je přiblížit a popsat charakter mikrobiální kontaminace, která může vzniknout v nepečených cukrářských výrobcích. Zaměřuje se na druhy kontaminací, typy patogenů a jejich dopad na lidské zdraví. Popisuje také možné zamezení mikrobiální kontaminace a přibližuje problematiku výrobního a prodejního procesu, který z pohledu kontaminantů hraje zásadní roli. Za účelem praktického ověření uvedených teorií byla provedena mikrobiologická analýza tří druhů nepečených cukrářských výrobků, které byly skladovány v různém prostředí a při různých teplotách.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.