Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Aplikace profilového testu na různé typy potravin
Přerovská, Mariya ; Zemanová, Jana (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Tato diplomová práce byla zaměřena na využití profilových testů při senzorické analýze potravin. V teoretické části je popsán vývoj profilových metod, výhody a nedostatky jednotlivých technik, specifika přípravy hodnotitelů, organizace a požadavky na zkušební prostory a provedení analýzy. Je zde uveden krátký přehled dalších metod a legislativy, používaných v senzorické analýze. V experimentální části této práce bylo vybráno několik typů potravin jako jsou chléb, šunka, jogurt, jablka a čokoláda. Pro každou z těchto potravin byl vypracován formulář pro profilové hodnocení textury a flavoru a vybrané vzorky byly poté senzorický hodnoceny senzorickým panelem složeným ze studentů FCH VUT v Brně.
Aplikace profilového testu na různé typy potravin
Přerovská, Mariya ; Zemanová, Jana (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Tato diplomová práce byla zaměřena na využití profilových testů při senzorické analýze potravin. V teoretické části je popsán vývoj profilových metod, výhody a nedostatky jednotlivých technik, specifika přípravy hodnotitelů, organizace a požadavky na zkušební prostory a provedení analýzy. Je zde uveden krátký přehled dalších metod a legislativy, používaných v senzorické analýze. V experimentální části této práce bylo vybráno několik typů potravin jako jsou chléb, šunka, jogurt, jablka a čokoláda. Pro každou z těchto potravin byl vypracován formulář pro profilové hodnocení textury a flavoru a vybrané vzorky byly poté senzorický hodnoceny senzorickým panelem složeným ze studentů FCH VUT v Brně.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.