Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Rybí maso jako rozšíření sortimentu pro výrobu masných výrobků
Nevrklová, Marie
Bakalářská práce Rybí maso jako rozšíření sortimentu pro výrobu masných výrobků se zabývá produkcí ryb v české republice i zahraničí. Dále zahrnuje obecnou charakteristiku ryb, složení, benefity rybího masa a jeho důležitost výskytu ve stravě člověka. A to z důvodu, že rybí maso je bohatým zdrojem bílkovin, tuku a vitamínů, potřebných pro správnou funkci lidského organismu. Bakalářská práce se ale také zabývá i možnými riziky spojených s konzumací rybího masa, výskytu těžkých kovů, negativně působících látek na lidské zdraví a důležitosti dodržování hygieny a správných postupů při technologickém zpracování. Důležitou součástí bakalářské práce jsou technologické operace pojící se se zpracováním ryb a rybího masa. Stejně tak jsou v práci zahrnuty výrobky z rybího masa, které se vyskytují na trhu a jsou dostupné pro běžné obyvatelstvo.

Viz též: podobná jména autorů
2 Nevrklová, Marta
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.