Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vliv vinifikace s třapinami na antioxidační a senzorické vlastnosti vína
Nagy, Filip
Práce pojednává o vlivu stopek během vinifikace na výsledné víno z analytického a oraganoleptického hlediska .
Servis a výroba sektov
Nagy, Filip
Táto práca sa zaoberala problematikou výroby šumivého vína. Históriou výroby sektov a Champagne vín, modernou technológiou klasickej metódy, novými trendami a postupami ktoré sa dostávajú do praxe. Tak isto sa zameriava aj na iné ako tradičné me-tódy a to na charmat, transferová metóda a ruská kontinuálna metóda. To uvádza do problematiky toho, ako je toto víno vyrábané a z toho vyplýva ako by takéto víno na základe historického vývoja malo byť aj servírované. Podrobný popis servisu vína, po-trebné pomôcky a úloha sommeliera spoločne s výrobou skla a rôzne sklenené produkty vysvetľujú ako si takéto nádherné víno vychutnať v čo najväčšej miere.

Viz též: podobná jména autorů
3 Nagy, František
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.