Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Ověřování vlastností betonů s uhlíkovými nanotrubičkami
Kutová, Lenka ; Hela, Rudolf (oponent) ; Bodnárová, Lenka (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá sledováním vlastností betonu s dávkou uhlíkových nanočástic. V teoretické části jsou popsány vlastnosti nanočástic, jejich dávkování a dispergace. V praktické části diplomové práce byly stanoveny fyzikálně-mechanické vlastnosti betonu s přídavkem uhlíkových nanotrubiček po 7 a 28 dnech zrání. Dále byla stanovena zkouška mrazuvzdornosti po 100 cyklech. Všechny výsledky byly porovnány s referenčními vzorky.
Ověřování vlastností betonů s uhlíkovými nanotrubičkami
Kutová, Lenka ; Hela, Rudolf (oponent) ; Bodnárová, Lenka (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá sledováním vlastností betonu s dávkou uhlíkových nanočástic. V teoretické části jsou popsány vlastnosti nanočástic, jejich dávkování a dispergace. V praktické části diplomové práce byly stanoveny fyzikálně-mechanické vlastnosti betonu s přídavkem uhlíkových nanotrubiček po 7 a 28 dnech zrání. Dále byla stanovena zkouška mrazuvzdornosti po 100 cyklech. Všechny výsledky byly porovnány s referenčními vzorky.
Vliv parametrů dispergačního média na kvalitu rozmíchání nanočástic
Kutová, Lenka ; Hela, Rudolf (oponent) ; Bodnárová, Lenka (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá sledováním vlastností cementového kompozitu s využitím nanočástic. V teoretické části je popsána výroba nanočástic, vlastnosti a jejich vliv na cementové kompozity jak v čerstvém, tak v zatvrdlém stavu. V experimentální části bakalářské práce byly stanoveny fyzikálně-mechanické vlastnosti cementových kompozitů s nanočásticemi. Na rastrovacím elektronovém mikroskopu byla sledována mikrostruktura kompozitů po 1, 3, 7 a 28 dnech zrání. A na závěr byly porovnány mechanické vlastnosti kompozitu s referenčními vzorky bez nanočástic.

Viz též: podobná jména autorů
4 KŮTOVÁ, Lenka
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.