Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Podnikatelský plán pro založení kavárny s ruční výrobou dezertů ve vybrané lokalitě
Kohoutková, Klára ; Krátký, Radim (oponent) ; Bumberová, Veronika (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pro založení kavárny s ruční výrobou dezertů ve Slavkově u Brna. Teoretická část obsahuje popis základních pojmů a východisek pro založení podniku v oblasti hlavní myšlenky, užitých analytických metod v rámci plánování včetně samotné struktury podnikatelského plánu. Analytická část obsahuje identifikaci klíčových faktorů z oblasti vnějšího, oborového a vnitřního prostředí včetně provedení vlastního marketingového výzkumu u potenciálních zákazníků a na základě souhrnu a zhodnocení, je pak vybírána vhodná strategie začínajícího podniku v této oblasti. Návrhová část vypracovává zvolenou strategii do dílčí části struktury podnikatelského plánu tak, aby byl projekt realizovatelný.
Podnikatelský plán pro založení kavárny s ruční výrobou dezertů ve vybrané lokalitě
Kohoutková, Klára ; Krátký, Radim (oponent) ; Bumberová, Veronika (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pro založení kavárny s ruční výrobou dezertů ve Slavkově u Brna. Teoretická část obsahuje popis základních pojmů a východisek pro založení podniku v oblasti hlavní myšlenky, užitých analytických metod v rámci plánování včetně samotné struktury podnikatelského plánu. Analytická část obsahuje identifikaci klíčových faktorů z oblasti vnějšího, oborového a vnitřního prostředí včetně provedení vlastního marketingového výzkumu u potenciálních zákazníků a na základě souhrnu a zhodnocení, je pak vybírána vhodná strategie začínajícího podniku v této oblasti. Návrhová část vypracovává zvolenou strategii do dílčí části struktury podnikatelského plánu tak, aby byl projekt realizovatelný.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.