Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Analytický pohled na využívání Facebooku žáky ZŠ ve věku 9-15 let
Komorousová, Kateřina ; Novák, Michal (vedoucí práce) ; Kincl, Tomáš (oponent)
Diplomová práce se zabývá mírou využívání Facebooku žáky od 9 do 15 let z vybraných základních škol v Praze, Brně a Ostravě. Práce má za cíl odkrýt nové trendy v komunikaci dětí a pubescentů. Sekundárním cílem je predikce vývoje využívání Facebooku v budoucnu. Práce je tvořena částí teoretickou a praktickou. Teoretická část vysvětluje, k čemu Facebook slouží, kdo jsou jeho uživatelé. Zmiňuji zde i teorie o zániku Facebooku. Uvedena je i psychologická a sociální charakteristika dětí a pubescentů, jejich komunikace, a to jak tváří v tvář, tak i virtuální. Praktická část je zaměřena na vlastní analýzu využívání Facebooku zmíněnou skupinou, tj. zabývá se především stanovením výzkumné otázky a hypotéz, výsledky dotazníkového šetření a jejich diskuzí.
Marketingová prezentace firem na Facebooku - analýza prezentace výrobců přírodní kosmetiky a biokosmetiky
Komorousová, Kateřina ; Novák, Michal (vedoucí práce) ; Kincl, Tomáš (oponent)
Ve své bakalářské práci se zabývám otázkou marketingové prezentace firem na Facebooku. Zaměřuji se v ní především na zkoumání tohoto aspektu na facebookových stránkách čtyř vybraných českých výrobců kosmetiky a biokosmetiky. Cílem mé práce bylo zodpovědět výzkumnou otázku "Jak se prezentují na své stránce na Facebooku vybraní čeští výrobci přírodní kosmetiky a biokosmetiky?" Předkládány text je rozdělen do dvou částí. V teoretické části uvádím teoretické poznatky týkající se především marketingu a sociální sítě Facebook. V empirické části se snažím nalézt odpověď na výše zmíněnou výzkumnou otázku za pomoci studia různých faktorů. Mezi zkoumané proměnné patří počty fanoušků, doba provozu stránek, vkládání příspěvků stránky či obrázků, využívání aplikace Události, počty liků, příspěvky ostatních či Engagement Score.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.