Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Možnosti výroby cereálních výrobků z vybraných cereálií
Knotová, Denisa
Teoretická část práce je zaměřena na využití a vhodnost jednotlivých obilovin pro lidskou výživu. Je zde také řešena problematika výroby sladu z vybraných druhů obilovin a jeho následné zpracování na potravinářské produkty. Praktická část práce je zaměřena na výrobu a zpracování vybraných obilovin a sladů na konkrétní potravinářský produkt, jímž je cereální nápoj z ovesného sladu a ovsa. Jsou zde stanoveny základní parametry vybraných obilovin. U nápoje jsou stanoveny základní nutriční parametry, provedeno senzorické hodnocení a zkouška konzervace. Dalším produktem je sirup ze sladiny vyrobené z ječného sladu, jenž byl následně senzoricky vyhodnocen.

Viz též: podobná jména autorů
2 Knotová, Daniela
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.