Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Gastroturismus v Evropě
KOZLYUK, Mariya
V současné době je jednou z hlavních části odvětví cestovního ruchu stravování hostů. Proto se gastronomie stala významnou součástí kultury každé země a zdrojem její identity. Je důležité udržovat a podporovat různé možnosti stravování, a tím i zachovávat regionální identitu území a zvyšovat její turistickou přitažlivost. Cíle bakalářské práce jsou: definovat pojem "gastronomický turismus",charakterizovat stav současného gastroturismu,popsat gastronomický cestovní ruch v Evropě, se zaměřením na gastroturismus v České republice a na Ukrajině,identifikovat perspektivy rozvoje gastronomického cestovního ruchu a stanovit, zda je Ukrajina přitažlivá z hlediska gastronomie pro obyvatele České republiky. Výsledkem práce stal gastronomický zájezd do Ukrajiny, který byl sestaven pomocí online služby ArcGIS StoryMaps.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.