Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Aplikace cirkulární ekonomiky ve vybraných gastro provozovnách
KOUTNÍKOVÁ, Jana
Bakalářská práce se zabývá cirkulární ekonomikou, jejím propojením s udržitelným rozvojem, základními cirkulárními principy, obchodními modely a bariérami rozvoje. Představuje udržitelnou gastronomii a její zásady. Zaměřuje se konkrétně na aplikaci cirkulárních principů v pizzeriích. Základní výzkumnou metodou pro získání dat bylo dotazníkové šetření realizované na úrovni podnikatelských subjektů v České republice - pizzerií. Praktická část analyzuje úroveň aplikace cirkulárních principů v tomto segmentu gastronomických provozoven. Zaměřuje se na míru znalosti modelu cirkulární ekonomiky, nakládání s obalovými odpady a gastroodpadem a využití nevydaných jídel. Dále se zaměřuje na názor na významnost jednotlivých cirkulárních principů, úroveň aplikace v daných provozovnách a odhad dopadu cirkulárních principů na podnikání.

Viz též: podobná jména autorů
3 Koutníková, Jitka
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.