Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Návrh technologie výroby lůžka pro vyměnitelnou břitovou destičku
Jurča, Adam ; Václavek, Jaroslav (oponent) ; Sliwková, Petra (vedoucí práce)
Diplomová práce je zaměřena na navržení technologie výroby zubové mezery frézy. V teoretické části je shrnuta problematika materiálu, CAM technologie a frézování. V praktické části jsou uvedeny návrhy variant na výrobu s použitím CAM systému. Výroba součásti je realizována na 5-osém obráběcím stroji. Na závěr je uvedeno technicko-ekonomické zhodnocení výroby.
Návrh technologie pro univerzální a CNC stroj
Jurča, Adam ; Fiala, Zdeněk (oponent) ; Kalivoda, Milan (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na porovnání dvou metod soustružení a to mezi starší technologií na univerzálním soustruhu a novodobou technologií na CNC soustruhu. V dalším bodě se sestavuje technologický postup, vypočítá se strojní čas na obě technologie na závěr se vyhodnotí obě metody dle technicko-ekonomického hodnocení.
Návrh technologie výroby lůžka pro vyměnitelnou břitovou destičku
Jurča, Adam ; Václavek, Jaroslav (oponent) ; Sliwková, Petra (vedoucí práce)
Diplomová práce je zaměřena na navržení technologie výroby zubové mezery frézy. V teoretické části je shrnuta problematika materiálu, CAM technologie a frézování. V praktické části jsou uvedeny návrhy variant na výrobu s použitím CAM systému. Výroba součásti je realizována na 5-osém obráběcím stroji. Na závěr je uvedeno technicko-ekonomické zhodnocení výroby.
Návrh technologie pro univerzální a CNC stroj
Jurča, Adam ; Fiala, Zdeněk (oponent) ; Kalivoda, Milan (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na porovnání dvou metod soustružení a to mezi starší technologií na univerzálním soustruhu a novodobou technologií na CNC soustruhu. V dalším bodě se sestavuje technologický postup, vypočítá se strojní čas na obě technologie na závěr se vyhodnotí obě metody dle technicko-ekonomického hodnocení.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.